To je to što me zanima!

Javna rasvjeta na nasipu gorjela je usred bijela dana

Čitatelji 24sata primijetili su da se u ponedjeljak na savskom nasipu pokraj Prisavlja javna rasvjeta nije ugasila. Razlog je što je bio pokvaren uređaj za paljenje i gašenje
Vidi originalni članak

Krasno. Poskupljuju nam struju, a žarulje svijetle usred bijela dana, rekla je ljutita čitateljica 24sata koja je u ponedjeljak snimila javnu rasvjetu na nasipu na zagrebačkom Prisavlju. Tek poslijepodne, tvrdi, ugasili su je.

U tvrtki Elicom.d.o.o. koja održava rasvjetu u Zagrebu kažu da svjetlo bilo upaljeno po danu jer se pokvario uređaj za paljenje i gašenje (MTK) koji prima signal HEP-a i nije primio jutarnji signal za gašenje.

 Tvrtka Elicom redovito obilazi područje Grada Zagreba i popravlja uočene nedostatke s 92 djelatnika koji rade u 3 smjene 365 dana godišnje. Sve reklamacije građani mogu dojaviti na besplatni broj 0800 10 15 ili na E-mail   javna.rasvjeta@Elicom.hr  Inače, jedna žarulja troši otprilike 10 lipa na sat.

- Paljenja preko dana se strogo izbjegavaju, ali budući da sustav javne rasvjete ima 2500 uređaja za paljenje i gašenje mogućnost tehničkog kvara uvijek postoji i uz najkvalitetnije održavanje. Također kod ispitivanja kabel kvarova moramo uključiti sustav zbog određivanja pozicije kvara - priopćili su iz Elicoma. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • tatamlata 02.05.2012.

    ...a ja sam zabravio ugasit svjetlo u klijeti pa je bez prekida svjetlilo tri dana. Srecom je bio praznik 1maj pa sam otisao po jednu demizonku i onda ugasio svjetlo. Sretan sam da mi zena nije skuzila kako sam bio rasipan jer bih gadno nahe** :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare