To je to što me zanima!

Kad dižeš njega, vozi i mene: Sjeo u auto koji je odnio 'pauk'

Automobil je bio parkiran pred ulazom KBC Sestre milosrdnice. Došao je pauk koji je trebao ukloniti vozilo. No, vlasnik vozila ušao je u automobil te nije htio izaći van
Vidi originalni članak

Išao sam prema bolnici. Odjednom sam čuo nekakvu galamu. Pogledao sam prema ulazu u bolnicu. Tamo je stajao "pauk" koji je pokupio nepropisno parkirani automobil, rekao nam je čitatelj 24sata koji je prije nekoliko dana na Vinogradskoj cesti u Zagrebu snimio fotografije.

Pauk bi bez problema odveo vozilo, da se vlasnik automobila nije popeo na kamion i ušao u svoj automobil. Zaključao se i nije htio izaći. Vikao je da ne želi platiti kaznu. Na poziv vozača pauka došla je i policija. 

- Nakon razgovora s policijom, vozač je ipak popustio te je izašao iz automobila- zaključio je čitatelj. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Vučna SlužbaZagreb 26.11.2011.

    treba mu napatiti dodatnu kaznu i ostaviti ga u autu do ponedeljka. koji pacijent

  • taratara 26.11.2011.

    najobičniji kriminalci su ovi sa paukom. Ako se vlasnik pojavio ima da mu smjesta daju auto i da ga sam makne. Navodno pauk služi za bolju regulaciju prometa a ne za pljačku. (policija ili komunalci nek mu dadu kaznu.)

  • mislav_os 17.11.2011.

    Evo sta je nedavno bilo u susjednoj nam Srbiji. Samo sto tamo ovaj nije samo usao u auto, vec pokusao i pobjec s pauka :D http://www.youtube.com/watch?v=S7sCqSVbGIs

Komentiraj...
Vidi sve komentare