To je to što me zanima!

Kako li je tamo završio? Auto parkirao u 4 metra dubok kanal

Vozač je vjerovatno otišao pecati i zaboravio povući ručnu kočnicu. Čitatelj koji je snimio prizor ne zna kako su ga uspjeli izvući a da ne naprave još više štete
Vidi originalni članak

Nismo mogli vjerovati. Čovjek je valjda išao pecati i parkirao na livadi pored jezera. Pretpostavljam da nije povukao ručnu pa da je auto sam sletio. Vidjelo se da unutra nema nikoga, a auto je stajao tako zapiknut, ispričao je čitatelj 24sata. 

On je, naime, u utorak oko 17 sati prolazeći mostićem kraj akumulacijskog jezera Borovik u blizini Đakova primijetio čudno 'parkiran' automobil. Kanal u kojem se Peugeot nalazio zapravo je ispusni kanal za vodu iz jezera.

- Glupost se za trenutak dogodi. Sigurno mu je prisjelo pecanje. Pa uništio je potpuno novi auto. Mislim da ga ni vučna služba nije uspjela izvući jer je auto pao niz 4 metra visok betonski zid, a i okolo je sve beton pa bi ga još dodatno oštetili izvlačenjem sa sajlom. Morali bi ga dignuti u zrak, a ne vuči - kaže čitatelj.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Darko Rusevski 23.05.2012.

    Lažu ove novine...parkirao je da mu ga ne bi ukrali..ae sad nemoj tu da ga vadite kao on nije povuko ručnu ma daaaj...:D

  • RobertBurđelez 20.05.2012.

    ovo je opel astra

  • sspavlovic734 11.04.2012.

    trenutak nepažnje i ode sve kvragu,

Komentiraj...
Vidi sve komentare