To je to što me zanima!

Kako prevesti bor od 2,5 metra na skuteru: Vežite ga za leđa

Kolege se nisu mogle dogovoriti tko će ići kupiti bor za restoran, jer nitko nije htio prljati auto. Onda se javio Domagoj, otišao je i za pola sata na sebi dovezao jelku
Vidi originalni članak

Nismo imali bor u restoranu, pa smo se cijelo jutro dogovarali tko će otići kupiti jedan. Nismo se uspjeli dogovoriti jer ntko nije htio ići kako ne bi zaprljao auto. Spasio nas je kolega Domagoj. Rekao je: 'Idem ja!'. Smijali smo mu se jer znamo da je došao skuterom. Nije nam bilo jasno kako će prevesti bor, ispričao nam je naš čitatelj Mario, koji je snimio svog radnog kolegu ispred restorana u zagrebačkom poslovnom centru Rebro. Domagoj se, priča Mario, vratio nakon pola sata. Bor visok oko 2,5 metara dovezao je na leđa.

- Prodavači su bor privezali Domagoju oko struka i za skuter. Stvarno mi nije jasno kako se uspio dovesti s tolikom teretom, ali svaka mu čast, sad imamo bor koji ćemo okititi na Badnjak - dodao je Mario.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nikola0412 20.12.2011.

    cudnije mi je to sta neko po ovoj zimi i ledu uopce vozi motor???

  • dragonsoul 20.12.2011.

    Ma, nije Mario nego Domagoj:-)Ali da,super mi je ovo kako nisu htjeli zaprljati auto,pa eto neka ide kolega na motoru.Nema veze ako se putem strmopizdi, ipak navlake koštaju...

  • lovac34551 20.12.2011.

    A baš ste pravi prijatelji....umjesto da ste sjeli u auto i otišli po taj bor vi ste slikali Marija na skuteru po toj hladnoći da vozi bor na leđima i poslali to u 24sata...Ma svaka vam čast...za svaku pohvalu ste!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare