To je to što me zanima!

Kakva šteta: Na stotine piva se razlilo po cesti kod Dugopolja

Vjerojatno se kamion zanio dok je skretao pa je sve 'poletjelo' van. Skoro trećina šlepera se rasula po cesti, kaže čitatelj. Djelatnici Hrvatskih cesta čistili su 'nered'
Vidi originalni članak

Dok je s autoceste A1 sišao na brzu cestu Dugopolje-Klis nesretnom vozaču šlepera koji je prevozio gajbe pune Karlovačkog piva u zavoju se otvorila bočna stranica kamiona. Deseci gajbi i stotine piva razletjele su se po cesti.

- Vjerojatno se kamion malo zanio dok je skretao u zavoju pa je sve samo 'poletjelo' van. Skoro trećina kamiona se rasula po cesti - rekao nam je čitatelj koji je u četvrtak oko podneva fotografirao nezgodu u blizini Splita.

Od policije smo doznali kako nasreću nitko nije ozlijeđen. Dok je policija preusmjeravala promet na obilazne ceste, djelatnici Hrvatskih cesta čistili su razbijeno staklo i plastiku. 

Razbilo se 13.000 boca, a šteta je oko 90.000 kuna. Kasnije je došao drugi šleper na koji su pretovarili boce koje se nisu razbile. Kamion se prema riječima drugih vozača zanio zbog kiše i skliske ceste. 

Idi na 24sata

Komentari 218

  • AntunZuber 08.09.2012.

    Jedna runda za radnike na autocesti! :)

  • user_124653 07.09.2012.

    Neko je tu mogao dobro zaraditi . . .

  • marko97 07.09.2012.

    Pa noramlno kada je ga napunio treba samo teret izvagat....

Komentiraj...
Vidi sve komentare