To je to što me zanima!

Kamion krenuo sam preko ceste, a drugi se prevrnuo

U Kapeli Kalničkoj u nedjelju oko 16 sati kamion je sam krenuo s parkirališta, a otprilike u isto vrijeme drugi kamion se u Zagrebu prevrnuo. Nema ozlijeđenih
Vidi originalni članak

Dečki pobjegao vam je kamion. Vikali su radnicima špediterske tvrtke koji su bili u obližnjem kafiću. Mislili su da ih netko zafrkava, ispričao nam je čitatelj koji je snimio fotografije.

U Kapeli Kalničkoj u nedjelju oko 16 sati iz dvorišta je krenuo šleper. Prešao je cestu i zaustavio se u ogradi kuće preko puta.

- Vjerojatno kamion nije bio zakočen, pa je sam krenuo u pustolovinu. To je inače prometna cesta između Novog Marofa i Varaždinskih Toplica. Na sreću, kamion nije na nikog naletio dok je prelazio cestu. Ostao je preko ceste, pa se neko vrijeme njome nije moglo voziti. Udario je u betonsku ogradu i nisu ga mogli upaliti. Izvukli su ga velikim traktorom - dodao je čitatelj.

Zagreb: Prevrnuo se kamion

Otprilike u isto vrijeme, u Zagrebu kod Horvaćanske ceste prevrnuo se kamion.

- Nije bilo sudara, samo se prevrnuo, a vozača je odvezla Hitna pomoć - kazao je čitatelj koji je snimio fotografije u Zagrebu u naselju Jarun.

Policija je rekla da u prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • SpužvaBobSkockani 08.12.2014.

    Gremlini. Gremlini .

  • Avioooon 69 08.12.2014.

    Oš`la Scania malo sama se provozat po Kapeli Kalničkoj, kadli ono iskoči zidić. Ah ti današnji zidići, samo iskaču iza svake ćoše...ttt...

Komentiraj...
Vidi sve komentare