To je to što me zanima!

Kamion nakrcan bocama plina zamalo im je uletio u kuću

Vozač kamiona prevozio je plinske boce kroz Budančevicu kod Đurđevca. Sletio je s ceste u jarak. Plinske boce ispale su iz kamiona i razletile se diljem ceste
Vidi originalni članak

Došao sam kući a žena mi je rekla da sve se bilo zatreslo kad je kamion sletio. Zvučalo je kao potres. Sva sreća da se zaustavio u jarku, inače bi mi kamion ušao u spavaću sobu - dodaje čitatelj 24sata koji je u ponedjeljak oko 11 sati snimio kamion koji je sletio s ceste. Bio je pun boca plina koje su završile pokraj ceste u Budančevici kraj Đurđevca.  Iako prazne, one su ipak opasne pri ovakvim nesrećema. 

- Krenuo sam s posla kući. Kad sam dolazio, stvorila se velika kolona. Vidio sam da je kamion izletio s ceste, a plinske boce koje je prevozio razletjele su se po cesti i pred kuće - dodao je čitatelj. Vatrogasci JVP Đurđevac izašli su na intervenciju. Kazali su da nema istjecanja plina iz boca i da je sve pod kontrolom.

Iz Policijske uprave koprivničko - križevačke kazali su nam da je kamion izletio s ceste oko 11 sati. Nitko nije ozlijeđen. Pojedinosti nesreće znati će se nakon obavljenog očevida.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Prva Proleterska_1 03.06.2012.

    Koji kreten uzima za ovako odgovoran posao isto takve kretene, što je i on sam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa u Španiji je bilo prije mnogo godina 200 mrtvih kada je isto ovakav pametnjaković uletio u autocamp a plin eksplodirao !! U čuzu i šefa toga vozaća !

  • cerat_1 21.05.2012.

    Pogledajte slike na drugim portalima, jasno se vidi da su ventili boca zamotani i etikete na njima. Nebi baš rekao da su sve bile prazne. Ali plinska boca toliko teško eksplodira bila ona puna ili prazna.

  • andi_1 21.05.2012.

    Koliko čitam vozač je imao problema za upravljačem, sve u svemu dobro se završilo da nije on sam nastradao ili neki prolaznik od toliko izletjelih boca...

Komentiraj...
Vidi sve komentare