To je to što me zanima!

Kamion natovaren pšenicom sletio je s ceste i prevrnuo se

Vozač (52) kamiona prebrzo je ušao u zavoj na raskrižju na cesti D-43 kod Đurđevca u četvrtak oko ponoći. Kotačem je zahvatio bankinu te je sletio s ceste
Vidi originalni članak

Išao sam na posao. Vidio sam da se kamion prevrnuo. Iz prikolice je 'iscurila' pšenica, rekao nam je čitatelj 24sata koji je u petak oko 5 sati kod Đurđevca fotografirao prevrnuti kamion.

Iz Policijske uprave koprivničko-križevačke rekli su nam da je vozač (50) kamiona s prikolicom prevozio 30 tona pšenice. Prebrzo je ušao u raskrižje državnih cesta D-43 i D-2 kod Đurđevca te je prednjim kotačem zahvatio  bankinu. Sletio je s ceste. Prevrnuo se, a teret koji je prevozio rasuo se po livadi. Vozač nije ozlijeđen. Izvlačenje kamiona će se obaviti tijekom današnjeg dana.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • douglas_1 01.03.2012.

    To ti je tak.Uvijek kad hoćeš nekaj smuljati na brzinu dogodi ti se neko sranje.

  • đebo 27.02.2012.

    sad Vam ja bodem rekel. On je išel sa ceste d-2 na cestu d-43 i nema tu nikakvog stopa nego ga je majstor malo jače poteral u zavoj i tu ga je oprčilo. Ni prvi ni zadnji tu

  • DraženŠpiljak 27.02.2012.

    Moram ispraviti svoj prijašnji komentar, jer sam naknadno vidio smjer pružanja ceste prvenstvom prolaza....tako da prebrzi ulazak u zavoj jeste točno! No i povišeno težište zbog nedozvoljene nadogradnje kao i pretovar su isto dio razloga za prevrtanje! Naime tegljač + poluprikolica su ca.15 -17 tona, + 30 tona pšenice= 45-47 tona ukupne mase što je pretovar od 5-7 tona!

Komentiraj...
Vidi sve komentare