To je to što me zanima!

Kamionom su prevezli nosač dug 37 metara za krov bazena

Zbog prijevoza posebnog tereta čitatelj 24sata u srijedu je oko 23 sata u Zagrebu kraj stadiona u Maksimiru stao. Čekao je dok kamion ne preveze ogromni teret
Vidi originalni članak

Došao sam na novu Branimirovu i dalje nisam mogao. Policija je blokirala promet dok kamion ne prođe. Prevozio je ogromnu željeznu konstrukciju, rekao nam je čitatelj 24sata koji je u Zagrebu u srijedu oko 23 sata snimio fotografiju. Golema čelična konstrukcija bila je tako velike da je kamion morao ući u trak za suprotan smjer da bi skrenuo na Sveticama. U Policijskoj upravi potvrdili su kraći prekid prometa u tom dijelu Zagreba zbog prijevoza posebnog tereta. U tvrtki Velebit Promet iz Dugog Sela kažu da su prevozili željezne nosače konstrukcije krova za bazen na Sveticama. Nosači su dugi oko 37 metara, visoki oko tri a teški oko 15 tona. 

- Prevozili smo teret od Jankomira na Borongaj. Prijevoz je trajao oko sat i pol zbog rasrkižja i zavoja. Dvije policijske te interna pratnja pratili su prijevoz - rekao nam je Rudolf Čuljak iz tvrtke Velebit Promet. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare