To je to što me zanima!

Karlovac: Snažan vjetar lomio stabla i nosio krovove s kuća

Nevrijeme praćeno jakim vjetrom i kišom pogodilo je u četvrtak oko 19 sati Karlovac i karlovačko područje. Najveća šteta nastala je na području Draganića i Velike Jelse
Vidi originalni članak

Kratka oluja praćena jakim vjetrom i pljuskom u četvrtak je oko 19 sati protutnjala Karlovcem i karlovačkim područjem. Prema prvim informacijama nevrijeme je najveću štetu napravilo na području Draganića i Velike Jelse gdje je vjetar mještanima nosio krovove s kuća, dok je na više lokacija rušio granje i drveća.

- Spremala sam se na kupanje kada je oko 19 sati počeo puhati jak vjetar. Ubrzo je počela i padati jaka kiša i tada je nešto lupilo po roleti od stana. Odlomila se jedna veća grana s divljeg kestena u Marmontovoj aleji koja srećom nije nikog ozlijedila niti nikome pričinila štetu. Nakon dvadesetak minuta kiša je stala .– kazala nam je Katarina Japec, čitateljica 24sata.

Karlovačkim vatrogascima kratkotrajno ali očito razorno nevrijeme donijelo je pune ruke posla jer su već raspoređeni na čak 13 intervencija. Doznajemo da je na više lokacija na karlovačkom području vjetar rušio drveća, dok je u Draganiću odnio krovove s dvije kuće, te s jedne u Velikoj Jelsi kraj Karlovca.  

Idi na 24sata

Komentari 57

  • šiš 13.08.2013.

    U ovoj državi laže ko stigne.

  • AntonTrdić 09.08.2013.

    danas cu i ja loviti par lijepih slika oluje :)) i poslat na 24 ure

  • fw8 09.08.2013.

    I cijelo vrijeme dok je padalo i puhalo grijalo je sunce i temperatura valjda ni stupanj nije otišla dolje. Odvratno !

Komentiraj...
Vidi sve komentare