To je to što me zanima!

Kasno kočila, probila ogradu i ostala visjeti s autom na padini

Kiša je pala u ponedjeljak oko 13 sati u Župi Dubrovačkoj. Cesta je bila skliska. Vozačica Daewooa prebrzo se spustila niz ulicu. Kasno je zakočila i probila ogradu
Vidi originalni članak

Vozačica se Daewoom prebrzo spustila niz ulicu u Župi Dubrovačkoj u ponedjeljak oko 13 sati. Cesta je bila skliska jer je pala kiša. Vozačica je prekasno kočila te je produžila ravno prema ogradi. Probila je ogradu. Auto je ostao visjeti u zraku.

- Ulica iz koje se vozačica spuštala je dosta strma. Pala je i kiša pa je cesta bila skliska. Kasno je kočila te je proklizala. Srećom, zaustavila se na ogradi a automobil je ostao visjeti u zraku. - kazala nam je čitateljica koja je fotografirala nezgodu.

Automobil je s ruba ceste izvukla vučna služba. Vozačica nije ozlijeđena.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tino1 28.11.2012.

    a da je vozio muški onda bi bio naslov NIJE SE PRILAGODIO UVJETIMA NA CESTI te mu sljedi prekršajna prijava eto svakom se može desit vozio sporo ili brzo primjer:::: a šta da je kojim slučajem kod te ograde bilo nečije djete???

  • corcoran 27.11.2012.

    Nije to je lokalac autolimar.

  • takoy 27.11.2012.

    kako djedica sa bijelom kapicom pomno proučava auto na sl.1, taman se prošetao iz lokalne birtije da tjedan dana ima o čemu pričat sa svojim cugerima

Komentiraj...
Vidi sve komentare