To je to što me zanima!

Kauboji i Indijanci na konjima došli u drive-in po hamburgere

Ekipa jahača iz konjičkog kluba Sokol Dupci zamaskirala se u kauboje i Indijance s Divljeg zapada. Prošetali su se konjima. Odlučili su se okrijepiti u McDonaldsu
Vidi originalni članak

Odlučili smo se zamaskirati, malo proveseliti i pritom prošetati konje. Htjeli smo sličiti likovima s Divljeg zapada pa smo se obukli kao kauboji i Indijanci. Krenuli smo iz našeg konjičkog kluba 'Sokol Dupci' koji se nalazi u Dupcima kod zagrebačkog hipodroma. Bili smo gladni pa smo odlučili stati kod McDonald'sa kako bismo pojeli hamburgere. Otišli smo na drive-in. Prodavačica na drive-in-u začuđeno nas je gledala. Kad smo dobili hamburgere stali smo sa strane da se malo odmorimo i okrijepimo, rekao nam Krešimir koji je u utorak oko 12 sati kod Jadranske avenije u Zagrebu fotografirao svoje maskirano društvo.

- Svi su bili iznenađeni što smo došli s konjima u McDonald's. Neki gosti su čak izašli van restorana i htjeli se slikati s nama i s konjima. Nakon poziranja pred fotoaparatima, odlučili smo da je vrijeme za polazak u konjički klub - dodaje Krešimir.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare