To je to što me zanima!

Kawasaki je "klizio" po cesti i zapalio se, vozač nije ozlijeđen

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pijani vozač (50) je pao s motocikla, a vozilo je nastavilo "kliziti" po cesti i zapalilo se. Vozač je otrčao do benzinske postaje, uzeo aparat i počeo gasiti požar
Vidi originalni članak

Nakon što je vozač (50) u utorak nešto prije podneva izgubio nadzor nad svojim "Kawasakijem" u Trpimirovoj ulici u Osijeku i pao s motocikla, "Kawasaki" je nastavio klizati najmanje 50 metara. Zbog curenja goriva iz spremnika, na kojeg je najvjerojatnije pala iskra od ribanja po asfaltu, motocikl se zapalio i ostao ležati na cesti. Vozač "Kawasakija" se uspio pribrati i dotrčati do obližnje benzinske crpke, tamo je zgrabio aparat za gašenje i brzo je došao do motocikla i počeo ga gasiti. U vrlo kratkom razdoblju pojavili su se i vatrogasci koji su u potpunosti ugasili plamen.

- Zatekli smo buktinju i vlasnika motocikla koji je nešto pokušavao. Brzo smo sve ugasili. Znam da je trag ulja bio na cesti sve od Zavoda za zapošljavanje, a to je nekoliko desetaka metara. Vjerojatno je pri proklizavanju spremnik motocikla bio oštećen i propuštao gorivo  - kažu osječki vatrogasci. 

U policiji kažu da je vozač motocikla prošao gotovo bez ozljede, tek s ogrebotinom po čelu. Međutim, utvrdili su da je imao 1,8 promila alkohola.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • dabar01 05.09.2012.

    Strugnul si je par piva

  • user_140683 05.09.2012.

    Nadam se da je iz ovoga izvukao pouku.

  • Hello Kitty_1 05.09.2012.

    E sada mu draga policijo, naplatite masnu kaznu, pa mu vise nece pasti na pamet da se voza pijan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare