To je to što me zanima!

Kiro parkiro: Upalio sva četiri 'žmigavca' i pozirao građanima

Iako je bankomat udaljen tek sto metara od mjesta na kojem ne može parkirati, Kirin je hrabro riskirao pojavu policije i kaznu. Fotografirala ga je naša čitateljica
Vidi originalni članak

Talenti bivšeg ministra unutarnjih poslova, koji se proslavio inovacijama hrvatskog rječnika i uveo pojam Jubito, ne mogu ostati nezapaženi ni u Virovitici.

Kirin je usred grada u kojemu je i “gradski otac”, mrtav hladan pogrešno parkirao pred očima publike i pritom još i pozirao. Iako je bankomat udaljen tek sto metara od mjesta na kojem ne može parkirati, hrabro je riskirao možebitnu pojavu policije i kaznu. 

Zaustavio se na biciklističkoj stazi te uključio “sva četiri”. Kaže da je samo navratio do bankomata. Čitateljica je to zabilježila mobitelom. Kirin kaže da je sretan što se građani brinu o njemu. Kao ministar, on se brinuo o njima, pa je riječ o ravnoteži pažnje. Napominje da bi platio kaznu da je u tom trenu naišla policija, baš kao i svaki drugi građanin. 

Našu čitateljicu, nakon što ga je fotografirala, ljubazno je pozdravio poručujući kako je sretan zato što građani prate njegove aktivnosti, makar se radilo i o pogrešnom parkiranju.     

Idi na 24sata

Komentari 88

  • svanuće 22.12.2013.

    Negativnosti su ga proslavile.

  • jedandecko1405 20.12.2013.

    ima covjek pravo, risikirao je ko i svi mi koji stanemo tu da bi otisli do bankomata...sta ce sve ljudi napravit za 200 kn

  • dccro 20.12.2013.

    nema znaka zabranjeno parkiranje i zaustavljanje tako da.... ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare