To je to što me zanima!

Kod Samobora autom izletio s ceste, u Zagrebu lančani sudar

U Kerestincu vozač Nissana izgubio je kontrolu i sletio s ceste. Nije ozlijeđen. Na Zagrebačkoj aveniji zbog nedovoljnog razmaka došlo je do sudara četiri automobila
Vidi originalni članak

Pogledao sam kroz prozor i vidio sam oblak dima koji se nadvio nad cestu. Čuo sam snažan udarac. Automobil je izletio s ceste i udario u zaštitnu ogradu. Odmah sam potrčao pomoći vozaču. Otvorio sam vozačeva vrata. Vidjelo se da je bio šokiran. Izašao je van šepajući, rekao nam je Nikola Bogić, čitatelj koji je u utorak oko 17.30 sati u Kerestincu fotografirao nezgodu.

- Vozio sam se kad sam vidio u lijevoj traci da su se sudarila četiri auta. Hitna je već stigla i pomagala ozlijeđenima - kazao nam je čitatelj koji je u utorak oko 14 sati na Zagrebačkoj aveniji fotografirao sudar automobila.

Iz zagrebačke policije rekli su nam da su se u utorak oko 14 sati na Zagrebačkoj aveniji sudarila četiri automobila. Nema teže ozlijeđenih u sudaru. F.J. (37) Peugeotom nije na vrijeme zakočio pa je udario u Audi njemačke registracijske oznake. Od siline udarca Audi je udario u Citroen koji je vozio J. D. (34), a Citroen je udario u Mazdu kojom je upravljao M.V. (56). Ozlijeđenima je pomoć pružena u KBC Sestre milosrdnice.

U izlijetanju s ceste kod Kerestinca policija nije intervenirala. Razbijeni automobil odvezla je vučna služba. Vozač nije ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare