To je to što me zanima!

'Koji par ću izabrati?', Anas Sharbini viđen u kladionici

Nogometaš Hajduka, Anas Sharbini, posjetio je sportsku kladionicu u Rijeci u petak oko 12.30 sati. Pretežito je odigrao teniske parove, najviše one s Wimbledona
Vidi originalni članak

Išao sam uplatiti listić u kladionicu. Čim sam ušao unutra vidio sam Anasa Sharbinija kako zamišljeno gleda u listu s parovima na ploči. Tada je uzeo listić i krenuo ga ispunjavati s parovima. Stajao sam kraj njega i vidio sam da je odigrao igrao teniske parove s Wimbledona, rekao nam je čitatelj koji je u petak oko 12.30 sati fotografirao Anasa Sharbinija u sportskoj kladionici u Rijeci.

Pokušali smo doći do Anasa Sharbinija, no nije se javljao na telefonske pozive koje smo mu uputili.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ferdoperdo 02.07.2012.

    Ja sam stoput vidio Igora Križarića u kladionicama po Čakovcu. Za sve koji neznaju Igor Križarić je sudac prve hrvatske nogometne lige i kolko znam glavni je u Međimurskom nogometnom savezu.

  • leonidius 30.06.2012.

    ide i Ibanez u kladionicu

  • krepil 30.06.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 1 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare