To je to što me zanima!

Kombi se zabio u Opel Astru koja je odletjela u tramvaj

Čitatelj 24sata rekao je da se osobni automobil Opel Astra od siline udarca zabio u tramvaj broj sedam. Auto je potpuno uništen. Jedna je osoba ozlijeđena.
Vidi originalni članak

Oko 10.20 sati hodao sam Vlaškom ulicom. Vidio sam da crna Opel Astra stoji razbijena nasred ceste, a kraj nje je bio žuti kombi, kazao je čitatelj 24 sata koji je u ponedjeljak vidio prometnu nesreću na zagrebačkom Kvaternikovom trgu. Dodaje da su hitna pomoć i policija stigle brzo na mjesto nesreće. 

Iz policije kažu da se žuti kombi zabio u osobni automobil Opel Astru te da se ona, od siline idarca, odbila u tramvaj broj sedam. Zastoja u prometu nije bilo. Jedna je osoba, vjerojatno vozač Opel Astre, ozlijeđena. Hitna ju je prevezla u Kliniku za traumatologiju Zagreb u Draškovićevoj ulici. Nakon očevida znat će uzrok sudara.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • libeluli 30.07.2012.

    Kako često šetam po gradu stalno gledam jedne te iste face kako voze i mobiteliraju i nije mi jasno kako ih ne kažnjavaju svaki dan... a tek kad žensko u džipčini uhvati mobitel... strava od manevara

  • Malli Plavi 30.07.2012.

    Cjelu izjavu sam ja dao i nie nikakva policija rekla kako je bilo nego ja,a slika je isto moja.Kako vi novinari volite lagati i preokrenuti pricu to nije istina.....

  • reley 30.07.2012.

    Po slici Astre jasno se može primjetiti da je vozač kombija pregledavao poruke i nije gledao pred sebe,a o razmaku da ne govorimo.Na sličan način stradale su žene u tunelu Ledenik.Koliko puta imam priliku gledati kako vozači prčkaju po mobiju i ne gledaju na cestu.Treba policija početi naplačivati kazne i time bi se smanjile nesreće.Sada će zbog njegovog drskog ponašanja osiguranje isplatiti štetu vozaču Astre za nastalu štetu na autu pa još za ozijede itd.Nadamo se da čovjek u Astri nije teško povrijeđen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare