To je to što me zanima!

Kombijem je oduzeo prednost motociklistu i zabio se u njega

Vozač (19) kombija skretao je lijevo na Kastavskoj cesti u Matuljima. Iz suprotnog smjera nailazio je motociklist (35). Vozač kombija nije propustio motociklista
Vidi originalni članak

Vozač (19) kombija nije propustio motociklista (35) na Kastavskoj cesti u Matuljima u utorak oko 11 sati. Skretao je ulijevo i tako oduzeo prednost motociklistu iz suprotnog smjera.

- Nastala je kolona jer su se kombi i motociklist sudarili. Ozlijeđeni motociklist ležao je na cesti pored srušenog motora. Ubrzo je stigla i Hitna pomoć - kazao nam je čitatelj 24sata koji je fotografirao nesreću.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske kazali su nam da je vozač kombija oduzeo prednost motociklistu na Kastavskoj cesti u Matuljima. Vozač kombija nije bio pijan. Ozlijeđenog motociklistu Hitna je prevezla u KBC Sušak u Rijeci.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Ostri Ivica 11.09.2013.

    da je vozio 150, nebi dosla hitna nego pogrebna! niste normalni sta pisete

  • reley 10.09.2013.

    Potpuno logično.Što bi propustio mooiciklista kad je on slabiji od njega,ali da mu je u susrte dolazio autobus ili šleper njega bi sigurno propustio iako je i to pitanje jer se radi o mladom vozaću koji je nedavno položio vozački ali primjenu zakona još nije savladao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare