To je to što me zanima!

Kombijem oduzeo prednost autu te ga odbacio na autobus

Vozač kombija oduzeo je prednost vozaču automobila na Borongajskoj cesti u Zagrebu oko 9.30 sati. Auto je od siline udarca odbačen na autobus. Ima ozlijeđenih
Vidi originalni članak

Vidio sam da su se kombi i automobil sudarili. Kombi je dolazio iz sporedne ulice, pa je bočno udario u Opel. Odbacio ga je te se Opel zaletio u autobus koji je stao na stanici, kazao nam je Dejan Kostelnik, čitatelj koji je u ponedjeljak oko 9.30 sati na Borongajskoj cesti u Zagrebu fotografirao nesreću.

Iz zagrebačke policije potvrdili su nam da je kombi udario u automobil i odbacio ga na autobus ZET-a. Ima i ozlijeđenih. Nakon obavljenog očevid znati će se sve pojedinosti nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • tttinkyyy 30.10.2012.

    ništa čudno...dostavna vozila/kobiji voze po gradu kao da su na njivi sa traktorom, a ne vozilom na cesti...neurotično trube, blendaju, zaliječu se, pa panično koče...jer ofkors auto nije njihov već od firme, pa 'vozi miško'...boli te uvo, ako se i slupaš...po meni za sve ovakve stvari trebali bi vlasnici firma uvesti obustavu od plaće (kao moj prijatelj), pa ti stari razbijaj, guli, trgaj retrovizore, ali sve će fino bit obustavljeno s plaće...gamad

  • reley 30.10.2012.

    Promet je u totalnom neznanju i katastrofi.Gledam svaki dan vozaće koji prolaze kroz crveno svijetlo.Oduzimanje prednosti je potpuno normalno.Mobitel na uhu bolje je imati nego pažnju na cesti,volan u rukama i svoj i tuđi život pod kontrolom. Policije nedostaje i ne kažnjavaju.Kad bi pošteno radili policajci ti bahati vozači punili bi državni proračun,imalo bi se novaca za tete u vrtiću,za mirovine i ostalo.Pa neke mi netko kaže da nemaju vozaći novaca.Opališ ga kaznom u vrijednosti jednog rezervoara i to je dobra pouka.

  • Simbad 29.10.2012.

    Hebena reklama za namjestaj po mjeri !

Komentiraj...
Vidi sve komentare