To je to što me zanima!

Konj se od vrućine u Trpnju hladio kupanjem u plićaku...

Čitateljica 24sata Marina Trdeić sa svojom je kćerkom Lorenom došla na plažu u Trpnju, na Pelješcu, na kupanje. Iznenadili su se jer je u plićaku mirno stajao konj
Vidi originalni članak

Meni je doživljaj vidjeti konja, a kamoli djetetu. Zato se Lorena strašno obradovala. Bila je presretna, rekla nam je Marina Trdeić, čitateljica 24sata iz Splita. Ona je s kćerkom Lorenom (5) bila u Trpnju na Pelješcu. Otišle su na plažu a ondje ih je dočekao predivni konj koji je bio u plićaku.

- Bio je miran, uživao je dok ga je vlasnika polijevala vodom. Predivno je stvorenje. Mještani kažu da je vlasnica Čehinja, a da je konj prije sudjelovao u utrkama. Vjerojatno ga je umirovila na Trpnju. Preko ljeta čuva ga i pazi ona, a preko ostatka godine o njemu se brine mještanin s kojim se dogovorila oko toga - rekla je Marina. Vlasnica je konja nakon 15-ak minuta brćkanja odvela svojim putem.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • žež@ 09.07.2011.

    jadničak barem se rashladio... ljepota!!

  • UjakRamiz 07.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare