To je to što me zanima!

Kradljivci su automobil nakon cjelonoćne vožnje zapalili

Automobil su ukrali u Valpovu u petak navečer. Policija ga je našla u desetak kilometara udaljenim Petrijevcima. Materijalna šteta procijenjena je na 15-ak tisuća kuna
Vidi originalni članak

Vlasnik Opel Astre šokirao se vidjevši da mu automobila nema na parkiralištu u Valpovu. Obišao je sve ne bi li ga pronašao, a onda je o krađi automobila obavijestio policiju. Automobil, točnije, njegovi ostaci, pronađeni su tek u subotu ujutro u desetak kilometara udaljenim Petrijevcima.

Opel je bio posve spaljen, a materijalna šteta procijenjena je na oko 15-ak tisuća kuna. Vatrogasni inspektor koji je pregledao automobil nakon požara otkrio je da zapaljenje nije uzrokovano tehničkom neispravnošću pa je za pretpostaviti da ga je nepoznati kradljivac, nakon što se njime služio cijelu noć, na kraju i zapalio ne bi li uništio svoje tragove.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • pero1182 08.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ftpmget 01.01.2013.

    ...osobno nemam opela...mislim da smo u nasoj drzavi ograniceni financijski...a i mentalno, sta se vidi iz prijasnjih komentara...svatko bi htio da si moze priustiti novi auto...gospoda koja blate opel automobile bi se trebala staviti u poziciju da se takva situacija i njima desi...sa bilo kojim "autom"...ljudi nemaju novaca...tako da su postojeca vozila pravo blago...a od bilo kakvog kaska ili osiguranja nece sigurno skupiti dovoljno za nabavku drugog...

  • pijevac 31.12.2012.

    kakav god da je,čovjeku je služio kao novi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare