To je to što me zanima!

Krenuo raditi roštilj pa zapalio šupe, vatrogasci su ga spasili

Vlasnik kuće i sam je lakše ozlijeđen u požaru kuće. Ima opekline leđa i ramena prvog stupnja. Pokušao je spriječiti da se vatra proširi na susjednu šupu i kuću
Vidi originalni članak

Vlasnik kuće u Borongajskoj ulici u Zagrebu krenuo je paliti vatru za roštilj u subotu popodne. Vatra mu je izmakla kontroli i počela mu je gorjeti šupa u dvorištu. On je odmah krenuo gasiti vatru, ali nije uspio spriječiti da se vatra proširi i na susjedovu šupu, a nagorio mu je i dio kuće.  

Pozvali su vatrogasce, a prijatelji su mu pomogli u gašenju. Vlasnik kuće pritom je zadobio lakše opekline leđa i ramena. Vatrogasci su došli i ugasili požar. Dvije šupe su skroz izgorjele. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • jasmina13 16.06.2014.

    Naravno da sam morala staviti odgovor na tvoj glupi komentar. Otkud vam pravo komentirati stvari za koje neznate kakve su. Napasila sam da je doticna koja je pisala clanak lagala. A ti se ismijavas kolika pamet treba da covjek radi rostilj u supi. Radi se o mojoj obitelji i ja sam bila na licu mjesta i znam gdje je rostilj, gdje je supa a boga mi i znam da ta doticna novinarka nije pricala sa vlasnikom niti da je taj isti vlasnik opecen u pozaru.

  • jasmina13 15.06.2014.

    Svim losim ljudima da se pristojno izrazim zelim reci da ciste ispred svog praga a ne pred tudim pragom. Rostilj je u posebnoj prostoriji a i zid ga djeli od supe. Osoba koja je napisala clanak koristila se lazima. Vlasnik nije radio rostilj niti je taj isti vlasnik opecen. Niti je ta osoba koja je radila rostilj tek zapalila vatru nego je rostilj bio gotov. Toliko o nasim novinarima pisu lazi i jos su za to placeni. Sramotno. Sa vlasnikom kuce osim vatrogasci i policija nitko nije ni pricao.

  • novkovka 15.06.2014.

    ne znam,ja nisam pročitala da je roštiljao u šupi,već da je šupa blizu i izgorila.sva sreća da nema veće štete.ipak treba paziti gdje i po kakvom vremenu se pali.ako je vjetar sigurno će se nešto zapaliti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare