To je to što me zanima!

Kriva procjena visine: Zapeo kamionom ispod nadvožnjaka

Vozač šlepera zapeo je za nadvožnjak na Savskoj cesti u srijedu popodne. Krivo je procijenio visinu kamiona. Nastala je gužva, a vozač je bio u panici zbog nezgode
Vidi originalni članak

Vozač kamiona krivo je procijenio visinu nadvožnjaka na Savskoj cesti u Zagrebu ispod kojeg je mislio proći.

- Šetala sam ulicom kad se odjednom čuo udarac. Kamion je zapeo ispod nadvožnjaka. Vjerojatno je vozač krivo procijenio visinu nadvožnjaka - kazala nam je čitateljica 24sata koja je u srijedu popodne fotografirala kamion.

Na Savskoj je nastala gužva, a vozač kamiona bio je u panici zbog nezgode.

- Bio je ispod nadvožnjaka nekih tridesetak minuta. Iz kamiona su ispuštali zrak kako bi se spustio i mogao proći. Dok sam bila tamo, policija nije stigla - dodaje čitateljica.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • maximinimax 05.10.2013.

    Kakvo procjenjivanje visine kamiona, pa to svi znamo bolje nego broj cipela. Kriv je 100% jer ako je već tu trebao je stati, izaći van i provjeriti a zašto je tu to je druga priča ali nije mu kriv ni HDZ ni SDP ni njegov gazda.

  • Tom y2k 04.10.2013.

    Tko radi, taj i griješi... Tko zna koliko je čovjek sati proveo za volanom, koliko je jučer radio, je li se naspavao, je li razmišljao o naplati kredita, ili o prekovremenima koje mu gazda duguje... Tvrda je kora šoferskoga kruha.

  • POTPEC 03.10.2013.

    Svaki vozač kaže da nije kriv on nego nadvožnjak. Griješe. Gospodo vozači prilikom dolaska do nadvožnjaka se stavlja znak visine i znak obilaženja. Ko je nama kriv šta mi vozimo po navici bez gledanja znakova, a kad se nešto dogodi nismo mi krivi. Krivi smo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare