To je to što me zanima!

Krivi makadam? Počeli kopati, zatrpali pa otiši u drugu ulicu

ZG Holding počeo je kopati, no drugog dana, radove su prebacili u susjednu ulicu. Stanar je čuo šefa gradilišta kada je rekao da su pogriješili ulicu što oni demantiraju
Vidi originalni članak

Zaposlenici Zagrebačkog holdinga su u četvrtak ujutro s bagerom došli u Ulicu Franje Malnara u zagrebačkoj Svetoj Klari. Bez da je itko prije toga obavijestio stanare da će se u njihovoj ulici krenuti s građevinskim radovima, bagerom su počeli kopati rub inače makadamske Malnarove ulice.

- Iskopali su teren i počeli ga pripremati za asfaltiranje i postavljanje slivnika. Bilo mi je drago da će ulica, u kojoj živim zadnjih 20 godina, konačno biti asfaltirana i bez prašine - rekao je Anđelko Cerčić (43). Iznenadio se kad su sljedeće jutro djelatnici Holdinga pokupili sav alat, bager premjestili u susjednu makadamsku ulicu Proveni put II, a iskop u njegovoj zatrpali zemljom i pijeskom.

- Pitao sam radnike što se dogodilo, no ništa mi nisu htjeli reći. Njihovog sam šefa čuo dok je razgovarajući na telefon rekao da su bili u krivoj ulici. Pa to se tako ne radi - ogorčen je Cerčić koji je ispred kuće zasijao travu, a dio je i zabetonirao kako mu voda s ulice ne bi ulazila u kuću.

- Sada je to sve uništeno - dodao je.

Iz Zagrebačkog holdinga tvrde da su u odvojku ulice Franje Malnara morali sanirati krajnje dijelove kolnika tako što su iskopali jedan dio uz rub prometnice.

- Na to smo nasipali novi kameni materijal jer se radi o makadamskom kolniku. To je sanacija manjih razmjera jer će se u idućih godinu dana navedeni odvojak i asfaltirati - rekao je Vlado Suša negirajući bilo kakvu pogrešku tvrtke.

- Po završetku radova u Malnarovoj ulici prešli smo na susjednu ulicu gdje su također potrebni određeni građevinski zahvati - dodao je Suša.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • noman1 11.08.2013.

    ide susjed i vidi dvije stare bake kako kopaju kanal.sad on gleda nista mu jasno.pa pita on jednu,zasto kopate taj kanal.-----JOJ SINEK PA ZA BEZICNI TELEFON.XD

  • frčka 10.08.2013.

    svi u dubokom minusu..... priča naša svagdašnja....

  • netko i niko 10.08.2013.

    Ajde da se pogriješi kućni broj ili tak nešto ali stari ovi su cijelu hebenu ulicu pogrješili...ziher su neki tudum na +39 rokali i eto sranja

Komentiraj...
Vidi sve komentare