To je to što me zanima!

Sa 28 tona kukuruza u zrnu zasuo je cestu i 2 automobila

Kamion natovaren zrnom kukuruza prevrnuo se u Selniku Ludbreškom kraj Ludbrega. Po cijeloj cesti razlila se nafta pa su u pomoć pristigli i vatrogasci...
Vidi originalni članak

Vozač nije ulovio zavoj. rekla nam je Lidija Lipić, čitateljica 24sata. Ona je u ponedjeljak oko 13 sati snimila prometnu nesreću u Selniku  Ludbrešskom. Marijan Namesnik, jedan od čitatelja koji su snimili prometnu nesreću, navodi da je kamion oštetio i dva vozila parkirana kraj dućana. Kukuruzovu zrno rasulo se po glavnoj prometnici. 

-Muškarac (34) upravljao je teretnim vozilom Glavnom ulicom iz smjera Ludbrega u smjeru Sc. Đurđa, te se kraj kućnog broja 1, u oštrom  zavoju, zbog neprilagođene brzine i opterećenja (prevozio je oko 28 tona kukuruza u zrnu) prevrnuo na bok. Teret se rasuo po parkiranim osobnim vozilima, te su ona odbačena u dvorišnu ogradu 38-godišnjakinje. Cesta je bila zatvorena za sav promet od 13.55 do 19.40 a promet se odvijao obilaznim pravcima  - rekli su u Policijskoj upravi varaždinskoj.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • IgorIris 17.05.2011.

    lako vama sad pricat kamijondjije ovo kamijondjije ono........pitajte se kako bi vi vozili da 70% svog vremena provodite u kamionu

  • istina5 15.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • iko07 11.05.2011.

    e da vi znate u kakvim uvjetima rade kamiondzije i kako je to kad si u mj 29 dana u kamionu! svaka cast šoferu sto je se samo prevrnuo a nije nikog udario ili nedaj boze da je poginuo! manjak koncentracije i gotovo! ali cete manje puta viditi da se kamiondzije razbijaju a ne obicni automobili sa nekim glupim unfalima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare