To je to što me zanima!

Kvar na hidraulici: Pri iskrcaju s trajekta rampa je pala u more

Na Jadrolinijinom trajektu koji je plovio iz Zadra u Preko pokvarila se rampa. Trajekt je pristao sa suprotne strane tako da su svi putnici bez problema sišli na obalu
Vidi originalni članak

Trajekt se zatresao. Putnici su bili šokirani jer nisu znali što se zbiva. Vidjeli smo da se rampa za iskrcaj spustila u more. Trajekt je malo udario u rivu, rekao je čitatelj koji je putovao na Ugljan.

Vožnja trajektom od Zadra do luke Preko na Ugljanu, koja inače traje dvadesetak minuta, u četvrtak oko 15.20 sati se oduljila. Naime, hidraulika na rampi za iskrcaj se pokvarila pa je rampa pala u more. Čitatelj dodaje da se trajekt okrenuo na stranu na kojoj je rampa bila ispravna. S te rampe su putnici bez problema sišli na obalu.

- Nasreću, nitko u trenutku pada rampe nije se nalazio na njoj jer bi sigurno i on upao u more - rekao nam je čitatelj.

Glasnogovornica Ministarstva mora Renata Ivanović kaže kako je riječ o manjem kvaru na Jadrolinijinu trajektu.

- Došlo je do kvara na hidraulici rampe. Rampa je trenutačno na popravku, a trajekt je u funkciji. Nije bila riječ ni o kakvom kvaru koji bi ugrozio sigurnost putnika - kaže Ivanović.     

Idi na 24sata

Komentari 32

  • mileva2 10.12.2013.

    trajekt i dalje vozi sa tom rampom koja neradi pa se auti unutra okreču da mogu izač na istu. čekaju da se i druga pokvari da ga poprave

  • Eos_2 08.12.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • lud-zbunjen 07.12.2013.

    Pa jel to SIS? Koliko puta sam se s njim vozio, mislio sam da su ga u rezalište odnesli :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare