To je to što me zanima!

Leti, leti lokomotiva: Ukrcali su ih na brod, putuju za Maroko

Četiri Gredeljeve lokomotive otputovat će u subotu za Maroko gdje će služiti za vuču teških teretnih vlakova. U srijedu su ih ukrcavali na brodove u brodogradilištu 3. maj
Vidi originalni članak

Gredeljeve lokomotive u stanju su izvoditi čuda kako bi tvrtku gubitaša izvukli iz minusa. Osim što mogu voziti prugama u srijedu su u riječkom brodogradilištu 3. maj nakratko i poletjele. Četiri lokomotive otputovat će u subotu za Maroko gdje će služiti za vuču teških teretnih vlakova.

Gredelj d.o.o., koji je u stečaju, trenutno ima 31 ugovoreni posao ukupne vrijednosti više od 300 milijuna kuna, od čega je 12 ugovora za izvoz. Ukupni poslovni prihodi tvrtke od otvaranja stečaja u listopadu 2012. do veljače 2013. iznosili su 79,9 milijuna kuna. 

Iz Gredelja naglašavaju kako proglašenjem stečaja Gredelja, početkom listopada prošle godine, nije došlo do raskida tih ugovora, već su dvije kompanije aneksirale ugovore i nastavile suradnju obostrano vjerujući da je dosadašnji poslovni odnos potrebno poboljšati novim isporukama.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Hećim 13.04.2013.

    Lako je njima proizvoditi i izvoziti kada nisu pod kontrolom nijedne hrvatske novoosnovane agencije .......

  • the_business 13.04.2013.

    Živo cudo da im nije ispala koja lokomotiva s krana .. To bi vec bila klasika.

  • MALI IVICA_1 11.04.2013.

    neče HTZ pa gdje bi tiskali novac i kazne

Komentiraj...
Vidi sve komentare