To je to što me zanima!

Lipik: Motociklist se zabio u biciklista, obojica su poginuli

U srijedu oko 13 sati na cesti u mjestu Filipovcu kraj Lipika motociklist je udario u biciklista. Obojica su poginuli na licu mjesta.
Vidi originalni članak

Pretpostavljamo o komu se radi, no ne može ih se identificirati, neprepoznatljivi su, rekao nam je čitatelj koji je šokiran prizorom užasne prometne nesreće u mjestu Filipovcu kraj Lipika. 

U srijedu nešto iza 13 sati, kaže policija, motociklist D.G. (35) iz Lipika se velikom brzinom kretao kolnikom. Udario je u biciklista V.M. (26) iz Antunovca. Oboje su poginuli na licu mjesta. 

- Nesreća se dogodila kada je D.G. vozeći iz smjera Lipika u Filipovcu kod kućnog broja 50 izgubio nadzor nad motociklom. Prešao je na suprotnu stranu i naletio na biciklista koji je dolazi iz smjera Pakraca - rekao je Mario Pjerabon, načelnik PP Pakrac. Kolika je bila brzina Suzukija znat će se nakon što bude obavljeno vještačenje, ali su u policiji potvrdili da se radi o velikoj brzini. Na tom mjestu dozvoljena je brzina 50 km/h. O strašnom sudaru svjedoče dijelovi motocikla i bicikla razbacani po cesti. Prijatelji poginulog motociklista kažu kako je volio voziti brzo te kako je prije pogibije imao još dvije prometne nesreće.  

Idi na 24sata

Komentari 341

  • josipa2312 26.01.2015.

    strasno,kako itko zdravog razuma moze uopce raspravljati tko je ovdje kriv??u to sam vrijeme zivjela tocno na tom kucnom broju 50 koji se spominje i to mi se desilo tik pod prozorom pored kojeg je Veky svaki dan prolazio i zasto se to nije desilo bilo koji drugi dan nego bas taj??zato sto je taj dan "gospodin" Gudi odlucio divlljati po cesti ne razmisljajuci o posljedicama,o svojoj zeni,porodici i ono osnovno o svojoj djeci.takvu osobu netreba zaliti nego one koje je ostavio iza sebe,njegovu djecu i obitelj Miokovic kojoj je oduzeo sina,brata i zivot im zavio u crno.Naklapanja da see Veky ubio su samo izumi bolesnih umova jer Veky ako je ista volio volio je zivjeti i volio je svoju familiju i nas svoje prijatelje kao sto smo i mi njega ne samo tad nego i sad i zauvijek.Prijatelju,kume pocivaj u miru.TI znas mi znamo i to je jedino bitno.R.I.P. Vedran Miokovic

  • mala honda 25.04.2011.

    e da sad mi recite jeli ubijen ili se ubio?!

  • yamahaboy 24.04.2011.

    bio sam Gudijev prijatelj,te bih zamolio sve koji ga nisu poznavali,da nekomentiraju ništa,jer svaki taj komentar je suvišan. Uvijek u vašim očima su krivi bikeri divljaci. evo pogledajte zadnje statuse na zidu od (Veky Boy-BožicinRex) poginulog bicikliste,i dobro se zamislite citiram-"bliži se i taj trenutak,polako otkucava sat,i vrijeme dolazi..."itd

Komentiraj...
Vidi sve komentare