To je to što me zanima!

Lučkom asistentu u dvorištu četvrti put rasparali gumenjak

Joško Krstinić iz Vrboske na Hvaru u šoku je i boji se za svoj život. Ne zna kome se zamjerio. Sve je prijavio policiji koja za počiniteljem traga već dvije godine
Vidi originalni članak

Joško Krstinić (32) iz Vrboske na Hvaru je prošlog petka je na dvorištu pronašao izmasakrirani gumenjak kojim obavlja poslove lučkog asistenta u Vrboskoj. Iako je to bio već četvrti put u posljednje dvije godine Joško je bio šokiran. 

- Ovaj put ga nije samo probio nožem, već je otkinuo komad gume dugačak više od pola metra - kaže lučki asistent.

 Nepoznati muškarac prethodno mu je oštetio automobili i motor, te mu je slao anonimne prijeteće sms-ove. Jošku nije jasan povod uništavanja i prijetnji, jer nikome nije ništa skrivio. Mještani ne isključuju da je netko možda zavidan na njegov ugovor s Lučkom upravom. No, dva gumenjaka koje je nepoznati uništio bili su vlasništvo Lučke uprave, a ne Joškova obrta. 

- Čak sam bio o svom trošku postavio nadzorne kamere u luci, ne bih li otkrio počinitelja - kaže Joško. 

Policija je upoznata sa svim oštećenjima i prijetnjama, te već dvije godine po otoku traga za počiniteljem. 

- Vrijeme odmiče, ataci ne prestaju, pa se sve više bojim za živote svojih bližnjih i teško zarađenu imovinu - zabrinut je Joško.  

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Prva Proleterska_1 14.04.2012.

    Ako mu je poslao SMS onda je gotov. KAKO GA POLICIJA NE MOŽE OTKRITI !!! Možda ova otočka, još nije ćula za mjesećni izvadak zvanih brojeva!

  • jkrstin4 13.04.2012.

    dragi josko .citava dalmacija i hrvatska je uz tebe....svi se rado sjecamo tvoje ljubavi za vrboskom.uvjek cemo tamo navratit,joke drzi se....

  • jkrstin4 13.04.2012.

    jadnik neki,manijak,bolesnik,lipo ga je mama i tata ponasanju naucili,al jos na svijetu ima dobrih ljudi ,svaka cast josko,na svemu sto si ucinio svim ljudima, pomogo.gumenjakon.neka neka svi su uz tebe na tog manijaka na stup srama treba postavit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare