To je to što me zanima!

Ma kakva zima, kakav snijeg: Okupao se u jarunskom jezeru

U subotu oko 13 sati šetači na zagrebačkom Jarunu u nevjerici i šoku promatrali su gospodina u kupaćim gaćicama. Ni 20 cm snijega nije ga spriječilo za kupanac
Vidi originalni članak

Šetao sam po Jarunu i nisam mogao vjerovati kada sam vidio gospodina koji se stojeći u snijegu presvlači u kupaće gaćice, ispričao nam je čitatelj Ino koji nam je poslao fotografije.

Naizgled obično subotnje poslijepodne. Dan prije napadao je i prvi, dugo očekivani snijeg. Nakon sveopćeg kaosa u prometu, nestanka struje, živciranja, uslijedile su i zimske radosti. Šetači su požurili van iskoristiti svoje slobodno vrijeme, a oni koji su bili na Jarunu imali su što i vidjeti. 

- Mislio sam da neće, ali on je lagano ušetao u jezero - ispričao nam je Ino.

Ma kakva hladnoća, kakav snijeg, gospodin je 10-ak minuta plivao s labudovima. Neki u skafanderima, a neki u kupaćim gaćicama.

- Odmah sam išao probati vodu jer me stvarno zanimalo kakva je i, naravno, meni je užasno hladna. Pitao sam njega kakva je, smije se i govori da je super - kaže Ino.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • strmi007 27.01.2014.

    Svaka čast

  • Stella81 27.01.2014.

    Prvi put sam se sokirala kad sam vidjela ekipu kako se kupa u zenevskom jezeru sa pogledom na alpe.mi smo se u brodu smrzavali na ledenom vjetru u full zimsjoj opremi ...no,ak je njima dobro i meni je,nek se kupaju ljudi :)))

  • Cezar94 27.01.2014.

    Svaka čast! Ja mislim da bi mi srce stalo samo sto bi se skinuo u kupace. HAHA

Komentiraj...
Vidi sve komentare