To je to što me zanima!

Mačak je na ramenu planinara otišao na vrh i vratio se u selo

Skupina planinara krenula je na Gorščicu, istočni dio Medvenice. Kraj sela Vidovice pas Bono je zamijetio mačka koji je mjaukao. Krenuo je za njima a oni su ga poveli
Vidi originalni članak

Ma predivan je. Vidjelo se odmah da je pitom, da je s ljudima u kontaktu. Kao da je bio gladan.  Išao je za nama, rekla nam je Mirjana Požgaj, čitateljica koja je s prijateljima u nedjelju krenula neoznačenom planinarskom stazom istočnom stranom Medvednice ka Gorščici. Kraj sela Vidovice morali su preuzeti mačka na kojeg su naišli. Primijetio ga je pas Bono. 

- Kolega Nedjeljko Erceg Neno stavio ga je na rame. Mačak se nije mrdnuo cijelim putem. Hodali smo dva sata dok nismo došli na cilj. Za to vrijeme mazili smo ga i snimali. Smiješan je bio. U domu se okrijepio, najeo i zaspao kraj svojeg spasioca. Spavao je sat vremena - kaže Mirjana. Potom je došlo vrijeme za povratak. 

-  Počela je kiša pomalo i mrak, sklisko i blatnjavo spuštanje, te smo macu pokrivali kabanicom na leđima našeg planinara  i vratili se u selo te se s velikom tugom rastali od našeg malog pratitelja - dodala je Mirjana.  Ostavili su ga u Vidovicama gdje su ga i pronašli.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Shadowsss 27.11.2012.

    Ej amateri, nisu Vidovice nego je Vidovec!!!

  • ŽeljkoRebić 25.11.2012.

    AH ciceki,baš lijepo što je otišao na ramenu planinara hehe.

  • Glory_1 25.11.2012.

    kak je sladak, dođe mi da zaplačem, mjauuu

Komentiraj...
Vidi sve komentare