To je to što me zanima!

Majka s dvoje djece na vrijeme izašla iz gorućeg Mercedesa

Na zagrebačkoj zaobilaznici u smjeru zapada u subotu oko 15 sati zapalio se automobil. Požar na autu ugasili su vatrogasci JVP Zagreb. Nitko nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Vozio sam se autom te sam ugledao Mercedes koji je stajao u zaustavnom traku. Iz njega je sukljao gusti dim. Odmah sam stao i priskočio u pomoć vozaču. Nedaleko gorućeg Mercedesa stajala je majka s djetetom koja je na vrijeme izašla van. Vozač je već pozvao vatrogasce koji su brzo stigli, rekao nam je čitatelj koji je pomogao vozaču u gašenju požara na Mercedesu u subotu oko 15 sati na zagrebačkoj zaobilaznici u smjeru zapada.

- Dobili smo dojavu o požaru automobila na zagrebačkoj zaobilaznici. Odmah smo izašli na intervenciju. Vrlo brzo smo ugasili požar. Na prednjem kraju automobila nastala je poveća šteta - kazali su nam zagrebački vatrogasci.

U požaru automobila nitko nije ozlijeđen. Oštećeni Mercedes sa zagrebačke zaobilaznice prevezla je vučna služba.

Idi na 24sata

Komentari 131

  • sve ja ovo 30.06.2021.

    Nije meni zao borovine vec je meni za hladovine

  • Jelena12 21.05.2012.

    Što znači na vrijeme? Pa valjda izlaziš van čim počne dimiti a ne čekaš da gori pol auta

  • iggy 21.05.2012.

    Znam kako im je, prije dvije godine mi se dogodilo isto, šmrc ... Iznenadio sam se koliko ljudi je stalo i ponudilo pomoć. Još jednom zahvaljujem nepoznatom vozaču kamiona koji je ugasio vatru svojim aparatom i jednom vozaču Porsche Cayena što mi je poslao prijatelja sa šlep službom i povoljno mi odvezao auto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare