To je to što me zanima!

Mladić je prebrzo vozio BMW, pa je udario u ogradu na A1

U subotu oko 13.30 na 77. kilometru autoceste A1 vozač (20) izgubio je nadzor nad autom, sletio s kolnika i udario u metalnu ogradu. Srećom, ozlijeđenih nije bilo...
Vidi originalni članak

Taj me BMW pretekao desetak minuta prije nego smo stigli do mjesta nesreće. Vozio je sigurno 200 kilometara na sat.  Mladi vozač i njegova mlada suputnica stajali su i telefonirani. Srećom, ništa im nije bilio. BMW je bio razbijen, a unutra su bili aktivirani zračni jastuci, rekao nam je čitatelj 24sata koji je u subotu na autocesti A1 kraj čvorišta Bosiljevo, u smjeru Zagreba, snimio prometnu nesreću. Pitali su ih za pomoć, ali je nasreću, dodao je, nisu trebali. U Policijskoj upravi karlovačkoj rekli su da je vozač (20) iz Podstrane zbog brzine izgubio nadzopr nad vozilom splitskih registracija. 

- Sletio je s kolnika i udario u metalnu ogradu na 77. kilometru autoceste A1 Split-Zagreb. Nitko nije ozlijeđen, a vozač nije pio alkohol - rekli su. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • registriraj se_1 28.04.2011.

    Prvo. Ja tog momka znam osobno , momak je uredan , otac mu je poginuo prije 5 godina i zato vi nemate pravo pljuvati po njemu i govoriti da je '' tatin sincic '' jer je on zaradio tog BMW-a sam i ima pravo raditi sa njim sta god to se vas ne tice . Drugo . Prvo promislite sta pisete o nekome i tko je taj momak jer je momak jako mocan i tko god pise da je ''tatin sincic'' nek se stave u njegovu poziciju da je i njemu otac poginuo prije 5 godine bili tom sto pise ''tatin sincic'' bilo drago da i o njemu tako pisu ???

  • Dex25 21.04.2011.

    Sad ću vam ja nešto svima rec koji osudu ste takve tatine si ja sam si sad 19 godina kupio auto nije sad bitno koji,radio sam od svoje 15.godine poslje škole ili prije škole ovisno kako mi je smjena bila,i uvjek se iznerviram kada vidim takve komentare tatin sin tatin ovo tatin ono,a sto se tiče te vozačke i tog jeb... Zakona samo ću vam rec da ima 500 puta boljih mladih vozača nego sto su neki stariji koji voze takve aute... Zato ne govorite gluposti...

  • BossQv 20.04.2011.

    Ma to je tatin konj!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare