To je to što me zanima!

Mornari sa 'Međimurke' bodre 'Kauboje' u borbi za medalju

Barku od snijega napravila je obitelj Đeri iz Šenkovca kraj Čakovca u utorak. Trebalo im je 2 i pol sata za izradu skulpture. Napravili su je u znak podrške rukometašima
Vidi originalni članak

Podrška 'Kaubojima' na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj stiže i iz Šenkovca pokraj Čakovca. Obitelj Đeri navija za njih iz sniježne barke 'Međimurka' i velika im je želja da 'Kauboji' osvoje zlato.

- Na ideju je došao moj stariji sin Josip (7) koji boluje od dijabetesa Tip 1 te mu ovakva aktivnost uvelike pomaže u borbi s njegovom bolešću. Vrlo je kreativan i maštovit pa me zamolio da izradimo brodić od snijega. A kad su moji dečki u pitanju ništa nam nije teško i neostvarivo - kazao nam je Josip Đeri (36), otac dva dječaka.

Sniježnu barku su napravili u utorak popodne u dvorištu obiteljske kuće. Trebalo im je dva i pol sata za izradu. Slova su ispisali sprejom u boji.

- S obzirom da smo iz Međimurja ime nam nije bilo problem pa smo je nazvali barka 'Međimurka'. Mlađi sin Matija (5) i supruga Željka (37) uključili su se od samog početka jer kad se nešto ovakvo radi kod nas sudjeluje cijela obitelj - dodaje Josip.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Der Kommissarrr 24.01.2013.

    Eto vidiš da je pomoglo.

  • covekov123 23.01.2013.

    Nek kauboji Međimurkom odplove do finala.

  • MihaelHorvat_1 23.01.2013.

    Sretno našima danas

Komentiraj...
Vidi sve komentare