To je to što me zanima!

Motorom se sudario s autom, pao i ostao ležati na asfaltu

Muškarac (35) teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći u srijedu oko 11 sati u Velikoj Gorici. Hitna pomoć prevezla ga je u Klinički bolnički centar Zagreb na Rebru...
Vidi originalni članak

Motociklist je s kacigom na glavi i ruksakom na leđima nepomično ležao na cesti. Iako bez vidljivih ozljeda, prolaznica koja mu je uskočila u pomoć ispitivala ga je za ime i prezime. Tiho je odgovarao, ali se još uvijek nije pomicao, samo je u jednom trenutku pomaknuo stopalo. Nedugo nakon toga stigli su policija i Hitna pomoć, rekla nam je Mirela M., čitateljica 24sata koja je u srijedu oko 11 sati u Velikoj Gorici snimila prometnu nesreću. 

U zagrebačkoj policiji rekli su da je vozač teško ozlijeđen i da su ga prevezli u KBC Zagreb na Rebru. 

- B.Š. (35) vozio je neregistrirani motocikl Yamaha velikogoričkim Trgom Kralja Petra Krešimira IV. Na križanju s Ulicom Matice Hrvatske skrenuo je udesno unatoč znaku zabrane skretanja jer je to jednosmjerna ulica. Nakon 130 metara sudario se s Nissanom Jukeom koji je vozio N.M. (40) - rekli su nam u PU zagrebačkoj. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 26.04.2012.

    Motorom se sudario s autom,!?!? haha..........Valjda je trebalo pisati "sa motorom se zabio u Nissan nepoštujući znakove i pravila u prometu.

  • cerat_1 26.04.2012.

    Nadam se da je vozač motocikla OK , ljudi moji motocikli ne poštuju nikakva pravila(čast iznimkama) nisu registrirani(iako je registracija za motocikl trostruko jeftinija nego za auto) itd.... Mislim da bi policija trebala više se usredotočiti na motocikle bicikliste i pješake pa bi bilo manje nesreća. Slažem se da su zakoni za bicikliste pomalo glupi ali su zakoni i treba ih provoditi kao i sve ostale, da se provode bilo bi puno puno maje nesreća. Nažalost naša policija zaustavlja jedino tamo gdje znaju da mogu pokupiti pare, recimo kod tunela na bolonji tamo gdje svi potegnu zato kaj znaju da ni pesa na ulici neama ali po gradu nema živog policajaca a tamo bi trebali kažnjavat.

  • SKY1 26.04.2012.

    Čim počne lijepo vrijeme odmah sve više nesreća s motorima... :S

Komentiraj...
Vidi sve komentare