To je to što me zanima!

Muškarac pretrčavao cestu na crveno, 'pokosio' ga automobil

Na križanju Ulice kralja Zvonimira i Tuškanove u Zagrebu pješak je pretrčavao cestu na crveno svjetlo. Na njega je naletio BMW. Muškarac je lakše ozlijeđen
Vidi originalni članak

Muškarac je pretrčavao cestu na crveno svjetlo na križanju Ulice kralja Zvonimira i Tuškanove  u Zagrebu oko 16.40 sati. Na njega je naletio automobil. Od siline udarca pješak se srušio na tlo.

- Ljudi su odmah priskočili u pomoć ozlijeđenom muškarcu. Ubrzo je stigla i Hitna pomoć - rekao nam je čitatelj koji je fotografirao nezgodu.

Iz zagrebačke policije potvrdili su nam da je BMW naletio na pješaka na križanju Ulice kralja Zvonimira i Tuškanove. Prelazio je cestu dok je za pješake bilo crveno svjetlo na semaforu. Lakše je ozlijeđen te je prevezen Hitnom pomoći u KBC Sestre milosrdnice.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • libeluli 07.03.2014.

    Meni neki dan dvije cure pretrčale na crveno i zamalo da ih pokupim... sustignem ih i kažem da to nije u redu.. ali dalje ne vrijedi navoditi prostakluke koje sam od njih čuo... Baš njih briga što nekome mogu upropastiti život...

  • Čovik od riči 07.03.2014.

    nećeš više pretrčavati na crveno! tako ti i treba!

  • Amg 07.03.2014.

    dnevno radim minimalno 100 km gradske vožnje. i ono što je stvarna istina, pješaci trče kao kokoši bez glave. stoje na samom rubu pločnika ako ne i na samoj cesti jer eto njima se žuri i jedva čekaju da prijeđu cestu a kada i krenu onda se vuku, pišu poruke na mobitelu, ili zuje okolo umjesto da se požure lagano. ponekad koiliko da paziš doslovce ti iskoče ispred auta. i da za svaki slučaj imam i kameru u autu, čisto da ne bi bilo nismo znali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare