To je to što me zanima!

Muškarac vukao Daewoo Tico užetom kroz centar Vinkovaca

Čitatelj 24sata fotografirao je muškarca koji je vukao pokvareni automobil u Ulici bana Josipa Jelačića u srijedu oko 14 sati u Vinkovcima. Nitko mu nije pomogao
Vidi originalni članak

Vozio sam Ulicom bana Josipa Jelačića u Vinkovcima. Primijetio sam čovjeka kako vuče svog kolegu u automobilu. Nitko im nije došao pomoći. Čovjek je vukao automobil u smjeru centra grada i pošto je to dvosmjerna cesta, ometao je promet. Ali prema viđenom nije se previše obazirao na to. Svakih 40-50 metara je zastao da se odmori i onda je opet nastavio dalje. Kolega u automobilu je sjedio u automobilu i okretao volan, rekao nam je čitatelj 24sata koji je u srijedu oko 14 sati u Ulici bana Josipa Jelačića u Vinkovcima fotografirao 'vučnu službu'.

Inače, Daewoo Tico teži 680 kg i nije ga baš lako vući po cesti.

- Ne znam gdje su odvukli auto, jer sam žurio na posao. U jednu ruku mi ih je bilo žao jer ljudi vjerojatno nemaju novaca za platiti vučnu službu, a opet na prvi pogled sama situacija je smiješna, jer se viđa svaki dan da čovjek s komadom užeta šlepa automobil po dvosmjernoj cesti u centru grada - dodaje čitatelj.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ennio morricone 09.03.2012.

    Pazite se, ide novi Vinkovački Hulk !!!

  • aaichaaa 09.03.2012.

    pa da..iz Vinkovaca!! ;)

  • sspavlovic734 09.03.2012.

    ahahahahhahah..ovo je dobro

Komentiraj...
Vidi sve komentare