To je to što me zanima!

Na A6 kod Vrbovskog zapalio se kamion, nema ozlijeđenih

Prednji kraj kamiona planuo je u nedjelju oko 14.30 sati na autocesti. Vozač je požar pokušao sam ugasiti, a u pomoć su brzo stigli vatrogasci i spasili teret
Vidi originalni članak

Na izlazu Vrbovsko na autocesti A6 u nedjelju oko 14.30 sati zapalio se kamion.

- Vozač ga je pokušao gasiti najprije jednim, a potom i drugim protupožarnim aparatom, no nije uspio ugasiti požar. Na nadzornim kamerama autoceste vidjeli su da kamion gori i pozvali vatrogasce. Došlo je šest vatrogasaca iz Vrbovskog. Ugasili su požar i spasili teret. U kamionu bugarskih registracija bio je samo vozač. Nije ozlijeđen. Kamion se vjerojatno zapalio zbog neispravnih instalacija - kazao nam je čitatelj koji je snimio fotografije. 

- Na autocesti kod Vrbovskog zapalio se kamion bugarskih registracija koji je vozio u smjeru Rijeke. U požaru mu je oštećena kabina. Nema ozlijeđenih. Požar su ugasili vatrogasci. Autocesta je bila zatvorena za promet od 14.36 do 14.47 sati - rekli su u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Zlatko76 26.01.2015.

    Dobra je izjava iz PU.....na kamionu je "oštećena" kabina. Kako njima tek izgleda uništena kabina, ako je ova samo oštećena ?!

  • novkovka 26.01.2015.

    glavno da nema stradalih.nešto često su se počeli zapaljivati auti i kamioni.

  • marica-maca 25.01.2015.

    Dobro da nije nitko stradao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare