To je to što me zanima!

Na benzinskoj crpki na Rabu napisali upozorenje: Ne kradi

Ne radi ili ne kradi, pitaj je sad: Čitatelj 24sata misli da je netko nadopisao upozorenje da gorivo ne bi netko ukrao, zbog cijena naftnih derivata koje lete u nebo
Vidi originalni članak

Sedmu božju zapovijed kao upozorenje kupcima naftnih derivata na Ininoj benzinskoj crpki na Rabu izvjesili su još u subotu. 

- Prije toga pisalo je: Ne radi. A nakon toga osvanulo je upozorenje: Ne kradi. Doduše, prije su mladi znali natočiti nešto goriva i otići a da ne plate, ali zadnje vrijeme nisam za to čuo - rekao nam je čitatelj 24sata koji je snimio fotografije u Rabu.  S druge strane, upozorenje se može gledati i u svjetlu prevencije. 

- Kako cijene goriva lete u nebo, radnici su možda postavili upozorenje da spriječe možda one koji bi natočili gorivo a ne bi ga mogli platiti, jer tko zna tko će ubuduće uopće imati novca za gorivo - dodaje čitatelj. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mm2111 21.03.2012.

    došlo vrijeme da je bolje imati nego ne imati

  • tino1 20.03.2012.

    ma mi smo budale do vrijednosti od 1000 kn policija neče imat posla a tako i državno odvijetništvo samo pali privatna tužba koja ih košta i do nekoliko tisuča kuna to znači natočiš rezervar od 500 kn i veliš hvala ljepa ili oprostite zaboravio sam novce ili samo odeš imao sam to prilike doživjet na ininoj pupi kod arene u zagrebu i pitam ja trgovca što če te sad a on meni pokaže bunt računa koji nisu plačenin i sve ovo gore navedeno iskreno i meni dolazi da to počnem radit

  • nuša matanova 19.03.2012.

    i,ima li rezultata

Komentiraj...
Vidi sve komentare