To je to što me zanima!

Na mali auto natovario golemu napu i vozio se okolo s njom

Izgleda da auti mogu sve prevesti. Dok je jedan zagrebačkim cestama vozio kuhinjsku napu veću od auta, drugi je na svom krovu prevozio kolica iz dućana
Vidi originalni članak

Vozio sam se i odjednom ispred sebe ugledao mali Polo kako na krovu vozi ogromnu kuhinjsku napu, rekao nam je čitatelj koji je u subotu oko 15 sati na Branimirovoj fotografirao automobil.

Napa je uvjerljivo veća od samog automobila. Krajevi nape su visili s prednje i stražnje strane auta. Vozač je kuhinjsku napu čvrsto zavezao konopima te se cijelo vrijeme sporo vozio desnom stranom trake. 

Uzeo kolica iz dućana i vozio ih na krovu auta

 No, drugi spretni vozač je u subotu navečer na cesti u Zagrebu na krovu auta provozao kolica iz dućana.

- Vozio je obzirno i polako, a kolica su za krov bila čvrsto vezana - kazao nam je čitatelj.

Za što su mu trebala kolica, može se samo nagađati. Možda su mu se toliko svidjela da ih nije želio vratiti nakon korištenja, a možda je jednostavno riječ o nekom novom izumu. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 22.01.2014.

    Ovo me podsjeća na one genijalne fotke iz Rusije ili Bugarske ili Rumunjske!

  • polaris 20.01.2014.

    Očito mu kolica nisu vratila novčić

  • C1C0 20.01.2014.

    Sličaj br.2: Ljudi moj, kriza je. Ubaciš 2 kn i dobiješ kolica koja vrijede najmanje, ne znam, 50 kn. Još ako su u kolicima bile tuđe dvije kune, ovdje se radi o čistoj dobiti! Zamislite samo koliko boca morate sakupiti da dođete do tog iznosa. Baš me zanima koliko bi kolica uzeo da je imao neko veće vozilo, npr. kamion. Gdje bi mu bio kraj?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare