To je to što me zanima!

Na parkiralištu kraj Porezne uprave zamotali auto u najlon

Parkiralište u novozagrebačkom Sopotu se plaća. Čitatelj je u utorak oko 9 sati snimio Toyotu Yaris koju je netko oblijepio najlonom i aluminijskom folijom...
Vidi originalni članak

Ovo se moralo ovjekovječiti. Znakovito je da je auto parkiran na parkiralištu koje se plaća, preko puta Porezne uprave u Novom Zagrebu, rekao nam je Dario Jukić koji je u utorak oko 9 sati snimio fotografiju.

- Naišao sam na umotanu Toyotu i morao sam snimiti. Znakovito mi je da je to parkiralište preko puta Porezne uprave. Je li  vlasnik ili vlasnica auta ugodno ili neugodno iznenađen, mogu samo nagađati, kao i to je li to nagrada ili pokuda - kaže čitatelj.
Inače, već smo objavljivali snimke čitatelja oblijepljenih auta, a neki su zbog slične "čestitke" prijatelju imali "problema"  i s osiguranjem premijera Zorana MilanovićaŠkoda u najlonu u Kordunskoj ulici u Zagrebu, blizu stana premijera Zorana Milanovića, pobudila je zanimanje premijerova osiguranja. Prijatelji su slavljeniku napisali na vjetrobranu “Sretan rođendan”, a na haubi “Pazi, gledam te”. Upravo je to bilo sumnjivo osiguranju, ali im je slavljenik pojasnio da nema nikakve opasnosti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare