To je to što me zanima!

Nabujala Dobra poplavila je cestu u samom centru Ogulina

Dobra se izlila u nedjelju ujutro i poplavila cestu D42. Zbog toga je promet tom dionicom bio zatvoren. Naš čitatelj kaže kako se rijeka povukla nakon par sati
Vidi originalni članak

Naglo topljenje snijega podignulo je vodostaje karlovačkih rijeka. U centru Ogulina izlila se rijeka Dobra zbog čega je prometnica D-42 privremeno zatvorena za sav promet pa se vozi obilazno. Dok Dobra trenutno stagnira u centru 112 kažu da je vodostaj rijeke Kupe u Karlovcu u porastu. 

U 16 sati je izmjeren vodostaj Kupe od 649 cm i u stalnom je porastu, te se oko 20 sati očekuju redovne mjere obrane od poplave kad se očekuje podizanje vodostaje od 700 do 720 centimetara. Neke od karlovačkih prometnica noćas bi mogle biti poplavljene kao i u Šišljaviću.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • saverb123 15.01.2013.

    a kako ce im biti poplave se godinama dogadjaju, i zna se gdje bi trebalo graditi a gdje ne

  • black skorpion 17.12.2012.

    nagledah se u ogulinu tijeh poplava......tamošnji ljudi su već navikli......a pogotovo u kirasićima di Dobra doslovno izlazi usred njive van iz zemlje....;)

  • vekyyy 16.12.2012.

    Uglavnom ja sam iz Ogulina i ovo se svake godine dogodi. Nista posebno i voda se vec povukla. A taj reporter koji je rekao da je ovo centar bas i nije:O pa kako moze biti 3 kuce u centru grada? Valjda bi i vas novinar koji je ovo pisao mogao provjeriti sta je centar Ogulina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare