To je to što me zanima!

Naglo je promijenio traku pa ga je tramvaj prevrnuo na krov

Vozač automobila nije u ponedjeljak oko 10 sati u Ilici bio pažljiv. Skrenuo je naglo pa ga je udario tramvaj linije 11 koji je vozio ka Črnomercu. Ozlijeđeni su u bolnici
Vidi originalni članak

Dvoje ljudi ozlijeđeno je u ponedjeljak oko 10 sati u zagrebačkoj Ilici te su ih prevezli u bolnicu na Svetom Duhu. Težina ozljeda nije bila poznata. Tramvaj linije broj 11, koji je vozio prema Črnomercu, udario je u osobni automobil koji se potom prevrnuo na krov.

Iz zagrebačke policije priopćili su kako su u nesreći ozlijeđeni putnik i vozač automobila. PU zagrebačka moli sve očevice ove prometne nesreće da se s korisnim saznanjima jave na broj telefona 01/6530-870 ili na 192 kako bi utvrdili točne okolnosti ove prometne nesreće. 

- Vozač auta naglo je promijenio traku, a valjda nije gledao pa je tramvaj silovito pokupio automobil koji se prevrnuo na krov - rekla nam je čitateljica. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • vitaminix 20.11.2012.

    eh, kao što je jednom izjavio čačić "šit hepens"

  • DenisJagarinec 20.11.2012.

    Poštovani, hvala vam na informacijama, koje ćemo proslijediti redakciji.

  • pustertal 20.11.2012.

    slažem se da se ne poštuje brzina u gradu a policija radare postavi izvan grada.kad odu u austriju na skijanje tamo poštuju njihovih 30 km po selima jer znaju da su rigorozni,a doma ko ih jeb.

Komentiraj...
Vidi sve komentare