To je to što me zanima!

Natovario je svoj super-bicikl sa 5 velikih debelih greda...

Vozač bicikla natrvoario je svoje prometalo s pet velikih drvenih greda. Teške su najmanje 150 kilograma. Čitatelju je nejasno kako su to optećerenje izdažale gume i kotači
Vidi originalni članak

Razumijem da se čovjek snalazio, ali mi je bilo smiješno i nevjerojatno da bicikl može podnijeti takvo opterećenje, rekao nam nem je Tomislav Borščak, čitatelj 24sata koji je u ponedjeljak oko 10 sati na Radničkoj cesti u Zagrebu snimio fotografiju. On je prolazio automobilom prema Domovinskom mostu.

- Primijetio sam čovjeka sa strane kako tovari svoj bicikl s pet debelih drvenih greda. Teške su najmanje 150 kilograma, ako ne i više. Pričvrstio ih je i krenuo gurati bicikl - kaže Tomislav. Ne zna kamo se zaputio biciklist s gredama i koliko je gurao bicikl. 

- U svakom u svakom slučaju ima kvalitetan bicikl. Nejasno mi je samo kako su to opterećenje izdržale gume i kotači - kaže Tomislav.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • sijerkovicmilan 20.07.2011.

    pa nije to neka velika težina za bajk. kao da sjedne debeli tip na njega.

  • Taja80 19.07.2011.

    ako colonero nije shvatio bit slike da mu pojasnimo ..zanimljivo je to opterečenje na biciklu,a ne ismijavanje čovjeka...možda čovjek nikad nebi završio u novinama da ga ovaj nije uslikao, :)

  • CherokeeJeep 19.07.2011.

    rakiju sam jednu štrusil

Komentiraj...
Vidi sve komentare