To je to što me zanima!

Nečujam: Grana bora pala na klackalice, nitko nije ozlijeđen

U ponedjeljak oko 16.30 pukla je grana bora, sama od sebe, u Nečujmu na otoku Šolti. Pala je na dio travnjaka na kojem se obično igraju djeca. Nasreću, nije ih bilo
Vidi originalni članak

Ne daj Bože da su se djeca tada igrala, jer ondje su klackalice i druge igračke za djecu. Golema grana odlomila se sama od sebe, pala je točno na dio gdje se djeca znaju igrati, rekao nam je Matko, čitatelj koji je u ponedjeljak oko 16.30 u apartmanskom naselju u Nečujmu na otoku Šolti snimio fotografije. 

Grana je ostala do popodne a nitko nije zvao komunalne službe da očiste park. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Vlad 29.07.2014.

    Stvarno je sezona "kiselih krastavaca" kad je ovo postala vijest. Da dopunim članak. Trava u mom dvorištu narasla, zbog klimatskih primjena na ekstremnu visunu od 70 cm i još raste krivicom vlasnika koji ima ozbiljan poremečaj ljenosti.

  • Croissant i kusur 28.07.2014.

    Kao epigram socijalne tematike (depopulacija otoka) ovo je vrhunsko literarno ostvarenje. Grana je pukla sama od sebe - naravno, nema nikoga da je prelomi. Djece nasreću nije bilo - također, mladost je odselila sa Šolte. Čak je i ime Nečujam simbolički efektno. Ton asocira na Jure Kaštelana i Konjica bez konjika. Nažalost, kao vijest, ovo je popriličan podbačaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare