To je to što me zanima!

Neodgovorni vozač nakratko je blokirao tramvajski promet

Vozač Mercedesa parkirao se u Vlaškoj ulici u Zagrebu u ponedjeljak oko 19 sati. Zadnji kraj auta virio je na cestu pa tramvaji nisu mogli proći. Pokupio ga je 'pauk'
Vidi originalni članak

Tramvaji linije 4, 11 i 12 u ponedjeljak oko 19 sati nisu mogli proći Vlaškom ulicom zbog automobila čiji je zadnji kraj virio na cesti.

- Vozač Mercedesa se neodgovorno parkirao. Nastao je zastoj - kazao nam je čitatelj 24sata koji je fotografirao auto.

Iz ZET-a su kazali da je tramvajski promet bio u prekidu do 19.12 sati. Automobil je pokupio 'pauk' i omogućio tramvajima prolaz.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • loloco 30.01.2014.

    I to se lik parkirao doslovno 30 metara od policijske postaje...

  • Dulex_1 29.01.2014.

    Uhhh koja vijest... Pa u Osijeku koji ima puno manje linija i tramvaja barem dva puta dnevno netko bude ovako pametan.

  • pjaser 232 28.01.2014.

    stvarno neodgovoran vozač, no baš nekaj razmišljam o tim parkiralištima, petrova ulica, nasuprot iv.policijske postaje, treča zona, vozim opel omegu karavan i kada parkiram automobil da mi je prednji branik u ravnini sa poprečnom crtom, odnosno da ne ometam prolazak pješaka, zadnj branik mi je debelih 20-30 cm na ulici, dovoljno da ometam promet vozila, definitivno sam u prekršaju i ispunjene su sve predispozicije za uredovanje pauk -službe iako je parkiranje plačeno, a petrova je stvarno prometna, mislim da su gospoda iz zagrebparkinga u cilju povečanja broja parkirališnih mjesta zanemarili zakon o sigurnosti prometa na cestama.( sva sreča pa u petrovoj nema tramvaja)

Komentiraj...
Vidi sve komentare