To je to što me zanima!

Nije pričvrstio teret pa mu s prikolice ispalo drvo na cestu

Vrbovsko: Vozač nije primjetio da mu je ispao trupac na cestu te je nastavio voziti. Drugi su ga upozorili na izgubljeni teret, a mještani su ubrzo pozvali policiju
Vidi originalni članak

Bili smo u mjesnoj ljekarni i odjednom se začuo jak udarac. Pohrlili smo van i vidjeli kamion s trupcima. Jedan od njih u vožnji mu je pao na cestu, ali vozač nije ništa primjetio te je nastavio voziti. Srećom da nitko automobilom nije naišao iz suprotnog smjera. Moglo je to puno gore završiti - prepričava čitatelj koji je svjedočio nezgodi u ponedjeljak oko 11 sati Ulici Dobra u Vrbovskom.

Mještani su ubrzo pozvali policiju, no prije njihovog dolaska na teren je došao drugi kamion koji je uklonio trupac sa ceste.

Iz Hrvatskih šuma potvrdili su da se radi o njihovom kamionu, ali da će više detalja znati nakon što dobiju izvješće iz policije.

Iz policije su kratko rekli da će vozač biti prekršajno prijavljen budući da teret nije bio propisno osiguran.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • _l_ 07.10.2013.

    čini se da je vozač putem izgubio pun kamion trupaca, a ovo je zadnji trupac koji je ispao kod ljekarne

  • polaris 07.10.2013.

    Ali nitko se ne zapita zašto nema atestirane štice(cijevi koje vire u zrak). Original atestirane koštaju par 2000 eura. Malo tko ih ima na kamionu i prikolici jer njima je jednostavnije zavarit cijevi iz odpada koje se savijaju prema van od prevelikog tereta. Šta policija i tehnički čekaju da teret na cesti zgazi djete pa će onda da kontroliraju štice. Vani sa ovakvim cijevima ne mogu vozit teret

  • reley 07.10.2013.

    Ako išta mrzim to je ljudska neodgovornost i glupost.Voziti i neučvrstiti teret da nekoga ne povrijediš i ubiješ. Prije dosta godina vozio sam auto s prikolicom prema Zagrebu.Ulazim lagano u lijevi zavoj zato što je teret na prikolici bio težak. Prema meni juri prazan mixer i s lijevog blatobrana mu na spoju renovirane ceste iskoći lijevak za beton i ni manje ni više nego skaće po cesti direktno na mene.Zgrozio sam se kad sam vidio kako taj vrag skaće od ceste u onoj brzini i srećom u tom trenutku padao je prema dolje od prijašnjeg odskoka. Kočio sam i počeo hvatati bankinu s desne strane samo da to zlo izbjegnem.Nisam uspio i pogodio me u lijevo svjetlo,haubu,masku.Koliona iza njega mu je svirala ali frajer ode. Otkvačio sam prikolicu i za njim.Nekakvih 5-7 km nisam ga uspio uhvatiti. Vračam se polako nazad i gledam sporedne cestice lijevo-desno. Primjetim na kolniku svježi trag gume i na makadamu se vide tragovi kotača. Odem gore kad eto ti njega glumi da spava u kamionu.Pitam ga što radi a on kaže da odmara. Pitam ga gdje mu je ljevak a on kaže na gradilištu. Rekoh mu da sjedne samnom u auto i da idemo vidjeti jel ono njegov ljevak na cesti. Nevoljko je pristao i putem do tamo priznao da je to njegov ljevak iako ga još nije vidio. Pitam ga zašto nije stao i zašto se sakrio? Kaže da mu je sada žao i da kupim djelove te da ga ne prijavim policiji jer ima malu plaču. Hajde dogovorili smo se i to rješili,Ja dao popraviti auto,poslao mu račun,on platio,nazvao zamolio da mu oprostim i sve je završilo dobro iako i nije moralo biti tako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare