To je to što me zanima!

Obitelj je pred Uskrs ostala bez kuće i staje, izgorio im je i pas

Vatra je zahvatila i dio kuće. Peteročlana obitelj iz Stružeca kraj Popovače u teškoj je financijskoj situaciji. Svećenik i načelnik općine obećali su im pronaći smještaj
Vidi originalni članak

Još ne znamo jesu li sve kokice uspjele pobjeći, ali pas je, nažalost, izgorio, ispričao nam je Miroslav Prikratki rođak peteročlane obitelji iz Stružeca kraj Popovače. U petak oko 16 sati planula im je staja. Čitatelj je ispričao kako je vatra zahvatila i dio kuće. 

- Sve je bilo drveno te se ni staja ni kuća neće moći obnoviti - rekao je Miroslav. Vlasnici kuće imaju troje malodobne djece i kako kaže njihov rođak nezaposleni su.

- Inače su u teškoj financijskoj situaciji, a sad im je još gore - dodao je Miroslav. Obitelji su obećali pomoći svećenik te načelnik. Vatrogasci su nam potvrdili nesreću. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • beni26 30.04.2011.

    halo pa mislim......proćitaj si malo ćlanak,,,,napominjem ima 3 djece,,,baš je onda retardiran da takvo nešto ide napravit s tim da godinama se skrbi i radi za to....a iz pouzdanih izvora znam da je normalan!!!

  • Caymann_1 26.04.2011.

    u... kad je i pas otiško k vragu onda je stvarno zajebano ... :(((((

  • kuca99 25.04.2011.

    Nisam vjernica i uskrs mi ne znaci nista ali ovo je zalosno, pa da je bilo koji drugi dan u godini bilo bi jednako zalosno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare