To je to što me zanima!

Obljepio selotejpom stvari na krovu auta i tako jurio cestom

Vozač Toyote vozio se s obljepljenim stvarima na krovu auta. Ukrcao je na krov vrećice s odjećom, kauč i kućne potrepštine. Vozio se oko 100 kilometara na sat
Vidi originalni članak

Automobil s poljskim registracijskim oznakama vozio se autocestom Rijeka - Zagreb prema Rijeci u četvrtak navečer. Vozač auta na krov je natovario svoje stvari koje su bile obljepljene selotejpom.

- Vozio sam se iza njega. Na krovu su bile vrećice s odjećom, sklopivi dvosjed i kućne potrepštine koje su bile obljepljene selotejpom. Vozio se oko sto kilometara na sat pa je prava sreća da se pri toj brzini stvari nisu razletjele po cesti - kazao nam je čitatelj 24sata koji je snimio automobil nakrcan stvarima.

Ukrcao stabla na krov

Vozač Mitsubishija je u četvrtak popodne u šumu kraj Ježeva posjekao nekoliko stabla. Ukrcao ih je na krov automobila i tako se vozio.

- Stabla su virila s krova automobila. Da mu je netko išao u susret, stabla bi ga okrznula. Vozač nije brzo vozio, oko četrdeset kilometara na sat - rekao nam je čitatelj koji fotografirao automobil.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare