To je to što me zanima!

Očajni stanari: Vandali su nam porušili stabla, sve uništavaju

U zagrebačkom Špankom vandali su u noći na nedjelju porušili desetak stabala na tržnici. Stanovnici kažu da ovo nije prvo nedjelo 'neodgojenih i nasavjesnih mladića'
Vidi originalni članak

Divljanje u Španskom poprimilo je razmjere epidemije. To je djelo vandala bez imalo odgoja. Mjerodavne institucije moraju nešto učiniti, riječi su čitatelja, koji su nam u nedjelju slali fotografije slomljenih stabala na tržnici u zagrebačkom Španskom. Ogorčeni su, jer ovo nije prvi put da nepoznati vandali uništavaju taj kvart. 

- Prije nekoliko dana meta uništavanja bio je izlog jedne privatne tvrtke, a sad su polomili desetak stabala . Strašno - rekli su ljutiti čitatelji. Polomljena stabla primjetili su u nedjelju ujutro i vjeruju da su to vandali učinili nakon noćnog izlaska. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ribić2 02.05.2011.

    I kako onda da im se ne sjetiš i oca i matere pa i društva koje ih odgaja, a i državnog aparata koji o takvima treba voditi brigu a ne samo ubirati plaču. Ako nisu kadri platiti neka odrade, mili oni ili vrli roditelji.

  • Prva Proleterska_1 01.05.2011.

    Sad još recite , da nijedan objekat u okolini nije snimio bandu u prolazu ! Dajte slike i brzo će biti mira i ordunga.

  • Prva Proleterska_1 01.05.2011.

    Otkada i ko je dozvolio šilke kao i bodljikavu žicu kao ogradu oko objekata !! Idioti Vatikanski. Šta če vam šiljci, vas bog čuva , bar tako tvrdite il možda tome ipak nije tako , pa ispada da ste najveći lažovi od Krista naovamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare